Frans Cuspinera. Foto: Lurdes R. Basolí
Categoria: NotíciesEtiquetes: , , ,

El passat 29 de març vaig quadrar l’agenda com vaig poder per a poder fer la sessió de fotos del disc amb la fotògrafa Lurdes R. Basolí.

Amb la Lurdes havíem parlat uns mesos abans i li vaig explicar que el disc era mariner, paisatgístic i dedicat a les nostres costes i a l’Empordà. La meva sorpresa va ser que els dos tenim un vincle amb Calella de Palafrugell i hem visitat aquest indret any rere any. Ella va entendre a la perfecció la meva idea, li va donar forma i la va perfeccionar.

Vàrem fer una sessió per racons i indrets on a l’hivern amb el Lost passejava o m’asseia a compondre. Va ser una sessió molt natural i em vaig sentir molt bé. La Lurdes ho va fer tot molt fàcil i va saber trobar-me amb l’objectiu de la seva càmera.

Només tinc paraules de gratitud a la Lurdes per la feina que va fer. Li vaig traslladar a ella immediatament després de veure les primeres proves. Una gran professional que realitza fotografia documental de gran qualitat desde fa anys i que ha sigut guardonada amb diversos premis. Podeu visitar la seva web aquí: www.lurdesbasoli.com.

Aquí podeu veure la sessió de fotos de ‘Garoina’ feta per la Lurdes.

Comparteix:

Deixa un comentari