A la Cala el Crit amb el Lost
Categoria: El meu diariEtiquetes: , , , , ,

Ha passat molt de temps des dels últims concerts del 2010. La veritat és que quan un té una vida humil, dorm poc, treballa molt, i té poc temps costa molt trobar les energies i la tranquil·litat necessària per a parlar amb un mateix i saber en quin moment està.

De totes maneres alguna cosa ha canviat. Fa dies que noto que ha arribat el moment de tornar a fer cançons. És una intuïció, una sensació. Tornar a despertar aquella part de tu que sap que és la clau per fer-te feliç i intentar fer feliç.

Aquest any compliré 30 anys. M’he plantejat diverses coses i tinc al cap cançons que em ballen dia rere dia. És per això que estic viatjant aquest hivern amb el Lost a ‘la meva’ Calella de Palafrugell, per trobar l’espai, el silenci i la soledat necessària per poder escriure les noves cançons. Aquest indret em parla, i estic segur que té coses a dir-me.

Estic molt il·lusionat amb tot això i espero ben aviat poder-vos explicar més novetats. L’important i l’objectiu és el camí, i jo estic començant a caminar-lo.

Una abraçada de les meves :)

(P.D. La foto és a la Cala el Crit, amb el Lost).

Comparteix:

Deixa un comentari