Videoclip 'Jo sóc d'un paisatge', Frans Cuspinera
Categoria: NotíciesEtiquetes: , , , ,

I finalment ha arribat el dia! Aquí teniu el videoclip de “Jo sóc d’un paisatge”, single del meu primer disc. Molt feliç d’estrenar-lo, perquè molta gent bonica hi ha aportat el seu art (moltes gràcies a tots!!), i perquè la seva història ens transporta, un cop i un altre, a l’estiu i a les precioses platges de Calella de Palafrugell.

Composant aquest tema vaig començar una petita aventura que m’ha permès conèixer gent extraordinària. Avui arribem, tots junts, a la primera parada del viatge. Aturem-nos un moment per respirar :)

Deixeu-vos portar i gaudiu del paisatge!! I si us agrada, compartiu-lo i expliqueu-nos què us fa sentir.

#franscuspinera #josocdunpaisatge #single #videoclip #garoina #aidaflix #polhermoso #ignacioacconcia #righthererightnow

Comparteix:

Deixa un comentari